Bilden visar bostadsorten Jarlaberg. Jarlaberg är bostadsrättsområde som ligger i Nacka. Det finns 1250 bostadsrätter i Jarlaberg.

Bilder från JarlabergVad kostar en bostadsrätt i Jarlaberg?

Priserna på bostadsrätterna i Jarlaberg varierar kraftigt beroende på läget. Mest eftertraktat är de bostadsrätter som har sjöutsikt. Dessa betingar ett mycket högre pris än övriga. De flesta bostadsrätter med sjöutsikt finns i bostadsföreningarna Illern och Mården.

Även bostadsrättens skick påverkar naturligtvis priset. Nyrenoverade bostadsrätter omsätts fortare än övriga och har oftare budgivning.

Tillgången på bostadsrätter varierar. Ibland kan ett mycket stort antal tvåor och treor vara till försäljning samtidigt, detta pressar då priserna på dessa lägenhetsstorlekar.

Ett tips är inte att ha bråttom om man är ute efter de vanligaste bostadsstorlekarna i området, dvs tvåor och treor. Dessa bostadsstorlekar finns alltid till försäljning. De riktigt stora lägenheterna, fyror och större kan ibland råda brist på. Dessa kan ibland vara svåra att få tag på.
Är du ute efter en så billig bostadsrätt som möjligt, så leta efter en två eller trerums lägenhet på nedre botten med ett mindre attraktivt läge. Dessa har oftast lägst pris.

Lättast är att gå in på någon av följande länkar och se efter vad som är till försäljning nu.

www.hemnet.se
www.bovision.se
kontakt(alfaslang)jarlaberg.se

© 2005 R.E.G.

www.jarlaberg.se har funnit på nätet sedan 1 november 2005.
jarlaberg .se är optimerad för webbläsaren Firefox.
Du kan ladda ner Firefox gratis!