Bilden visar bostadsorten Jarlaberg. Jarlaberg är bostadsrättsområde som ligger i Nacka. Det finns 1250 bostadsrätter i Jarlaberg.

Bilder från JarlabergLekplatser i Jarlaberg

Det finns många lekplatser i Jarlaberg. På varje gård finns en liten lekplats. Vanligtvis består denna av gungor, en sandlåda och en mindre klätterställning. (Det finns fler än 10 stycken små lekplatser i Jarlaberg). Dessa lekplatser är vanligtvis mycket bra underhållna av respektive bostadsförening. Jarlabergskolans lekplats är idag mycket sliten. Under hösten 2006 har Nacka kommun börjat plocka bort delar av lekplatsen och tagit bort den pergolan som omgav en del av skolgården. Nacka kommun kommer under år 2006 att upprusta Jarlabergskolans lekplats. I Jarlabergsparken finns ett antal lekplatser. Dessa är slitna och kommer att rustas upp under år 2006 av Nacka kommun. Upprustningen har påbörjats genom att en ny klätterställning satts upp år 2005. Klätterställningen är ca sju meter hög och består av en mängd rep. Den är mycket populär hos alla barn.

Bild på den nya klätterställningen i Jarlabergsparken. Barnen i området kallar den spindelnätet. Den är en riktigt utmaning för de barn som inte är långa.

Den nya klätterställningen är en riktig utmaning för alla förskolebarn.kontakt(alfaslang)jarlaberg.se


© 2005 R.E.G.

www.jarlaberg.se har funnit på nätet sedan 1 november 2005.
jarlaberg .se är optimerad för webbläsaren Firefox.
Du kan ladda ner Firefox gratis!